PDA

View Full Version : Simpdiddily impsons Quizerino neighborino!



Mr. Hyde
February 24th, 2006, 08:11 PM
1. What's the "squirrel stompin deer smashin drivin machine" that Krusty endorses?

A) Canyonero
B) Blufferino
C) Wheelbarrow
D) Krustycarro

2. Why is Homer "dumb"?

A) Years of alcohol abuse and physical abuse?
B) He's not dumb, he's just pretending.
C) Crayon stuck in his brain.
D) He wouldn't be funny if he was smart and strangled his son.

3. What, according to the show, inspired a regular strangling of Bart?

A) The cameras were off and everyone saw Homer choke Bart and laughed.
B) The producer thought, "Wouldn't it be great if that child was abused!"
C) Nothing inspired it, it's just a symbol for how desensitized our generation is.
D) Matt Groening was strangled frequently, and pays homage to his "father" with the episodal reference.

4. There's a special meaning in Homer's hair and ear. What is it?

A) The initials of Matt Groening.
B) It makes an ancient masonic Symbol, Groening is a Free Mason.
C) It makes an cash obsessed elephant for the Republican Party.
D) it makes a limp wristed donkey for the Democratic party.

5. DÜR WILL ZER BART! Is Bart the ideal character of Nietzschean philosophy?

A) Yes, he actively rebels against order following a nihilistic ideology.
B) No, as Lisa points out, he is defined soley by his opposite, Principal Skinner.

6. What popular superhero did Raynier Wolfcastle play in a movie on the Simpsons?

A) McBane
B) Radioactive Man
C) Von Strizer!
D) Mr. Death!

7. Who is this strapping old buck?

http://www.planningshop.com/blogs/uploaded_images/hans-726627.gif

A) Hans Moleman
B) Abe Simpson
C) Unnamed
D) Geremy Winnfield.

8. Who does Willy 'ATE!?

A) Scotts.
B) Principal Skinner
C) Bart.
D) He's Willy, he hates EVERYONE.

9. Why did Homer kill Zombie Flanders?

A) He was a zombie.
B) Accident.
C) He was testing a gun.
D) He decided to go Nike on Flanders' ass and "Just do it!"

10. When did Sting try to save Bart?

A) When he got kidnapped by the Police.
B) When he got trapped in a well.
C) When he was attacked by muggers at Stingapalooza
D) Never, the only thing Sting saves is his bank account.

emtee10
February 24th, 2006, 08:45 PM
1) A
2) D
3) C
4) A
5) B
6) B
7) A
8) C
9) D
10) B

Mr. Hyde
February 24th, 2006, 08:57 PM
70% of them ya got right Emtee.

I agree with one of your wrong answers, but the given reason (mentioned in "Behind the Laughter") is the one that's correct, though the REAL world reason is probably that it's a symbol for how desensitised we are.

sylouette
February 25th, 2006, 09:36 PM
Wow, well that was a short thread.

southernbelle
March 14th, 2006, 12:39 PM
thought Hyde would like this...got it in an email..

636

Turtleflipper
March 14th, 2006, 02:09 PM
Hey....for the zombie flanders one.....he shot flanders 'cause he hates flanders. Anyway....

a
c
a
a
b
a
d
d
b

Mr. Hyde
March 14th, 2006, 05:44 PM
Hey....for the zombie flanders one.....he shot flanders 'cause he hates flanders. Anyway....
That's what I meant by going Nike on his ass and "just doing it."

I probably should be more clear next time I make a quiz.

Anyways, you got all but one (not counting the zombie one).

So here's the answers:

1)A-Canyonero. Krusty ended up endorsing it after a stint as an "anti-sellout" comedian.
2)C-Homer stuck a crayon in his brain when he was little.
3)A-In Simpsons: behind the laughter, Homer remarks how that horrible act of child abuse became a trademark after a clip where the cameras are off rolls showing Homer get mad and strangle the boy.

4)A-The Ear makes a G, and the hair next to it forms an M.
5)B-In Simpsons and Philosophy, it's shown that Bart isn't the Nietzschean model of a nihilist due to an episode where everyone in Springfield begins acting like Bart. In reaction, Bart tries to be good and acknowledges Lisa's insight that Bart requires an opposite to define himself.

6)B-Radioactive Man. While Raynier Wolfcastle plays MacBane a lot, the only SUPERHERO he played was Radioactive Man in an episode where Hollywood comes to Springfield and Milhouse gets cast as Fallout Boy.

7)A- It's Hanz Moleman.
8)D- Willy hates everyone.
9)D- This one's exempt given that I didn't word the answer right. But Homer kills Flanders because he hates him and he can.

10)B- When Bart got stuck in a well, after one of his wacky pranks, Sting was one of many people who showed up on site to dig the young joker out.

Turtleflipper
March 14th, 2006, 07:06 PM
Arg. I meant radioactive man. I'm so ashamed. My only redemption.

What was Krusty's alias when he tried to commit suicide?

Mr. Hyde
March 14th, 2006, 08:54 PM
Arg. I meant radioactive man. I'm so ashamed. My only redemption.

What was Krusty's alias when he tried to commit suicide?

Herhsel Krustmore I think, or that was his birthname. I'm not sure but I think that's it.

Turtleflipper
March 14th, 2006, 10:49 PM
Sorry dude. That's his actual, full jewish name.

Its Rorry Burrows.

"tell me where you are now you bastard!":lol:

Mr. Hyde
March 14th, 2006, 10:55 PM
Sorry dude. That's his actual, full jewish name.

Its Rorry Burrows.

"tell me where you are now you bastard!":lol:

Well I was close, I knew it was one of his names.

Turtleflipper
March 14th, 2006, 10:58 PM
Tis ture. I was thinking Arnold Tanzerian before I remembered his little attack on his GPS.

Hehe. Good times.